Slider

Makuuhuoneen valkoinen päiväpeitto ja Tempur Millenium-tyyny

12. syyskuuta 2016


Vanha päiväpeitteemme oli alkanut kyllästyttämään ja se oli myös liian pieni nykyiseen sänkyymme. Olinkin jo pitkään harkinnut uuden ostamista ja onneksi huomasin Elloksella 260x260 cm kokoisen päiväpeitteen varsin edulliseen hintaan. Päätin pistää sen saman tien tilaukseen. Kyseessä on 100% puuvillaa oleva Ellos Home:n Roselynn-päiväpeite* jota löytyy valkoisen lisäksi myös neljässä muussa värissä.


Suuret päiväpeitot ovat yleensä hurjan hintaisia ja meillä kun on kolme pientä lasta ja kaksi koiraa, niin en ihan hirveästi viitsi pistää rahaa kiinni (varsinkaan valkoiseen) päiväpeittoon. Peite on ohuehko ja kevyt ja elättelenkin toiveita että se mahtuu  pesukoneeseen. Tilasin peiton pariksi myös valkoiset Roselynn-tyynynpäälliset.*


Makuuhuoneestamme löytyy nyt myös nuorimmaisen kehto jonka mies kiinnitti kattoon roikkumaan. Kehto on siitä kiva että se keinuu herkästi jo siitä kun vauva touhuaa sängyssä ja tarvittaessa vanhempien antamat pienetkin "lisävauhdit" kestävät pitkään. Poika viihtyy siis hyvin pedissään ja hänet saa helposti myös rauhoitettua sänkyyn. Kehdon suhteen kävi todellinen tuuri, sillä ennen kun ehdimme ostaa vauvalle uuden pinnasängyn löysimme tämän kehdon uutena kirppikseltä eikä se maksanut muutamaa kymppiä enempää.


Päivitimme muuten muutama kuukausi sitten vanhat tyynymme Tempurin Millenium-tyynyihin ja ne ovat kyllä olleet ihan jokaisen pennin arvoiset. Olen tosi herkkä saamaan niskat ja hartiat jumiin ja siitä seuraa tietenkin päänsärky ja välillä jopa migreeni. Tempur-tyynyn jälkeen olen päässyt suureksi yllätykseksi kokonaan eroon niska- ja hartijakivuista. Tyynyyn totuttelu vie muutaman viikon, mutta kun siihen tottuu niin ei osaa kyllä enää kuvitellakkaan nukkuvansa millään muulla tyynyllä. Voin siis enemmän kuin lämpimästi suositella Millenium-tyynyä kaikille niska-, hartija-, ja päänsäryistä kärsiville. :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)


Keittiö iltavalaistuksessa

3. syyskuuta 2016


Illalla keittiössä valoja sytytellessä muistin etten ole tainnut laittaa tänne kovinkaan montaa kuvaa keittiön valaistuksesta. Keittiöstämme löytyy useita valonlähteitä. Kattovalaisimen lisäksi kaappien alareunasta löytyy upotettu led-nauha jonka valaistus on himmennettävissä sormella nappia painamalla, liesituulettimen ja vasemmalla näkyvän "kodinkoneseinän" päältä löytyy spotit ja liesituulettimessakin on itseasiassa valot. Monipuolinen valaistus on siitä kiva, että sen avulla on helppo ja nopea muuttaa tilan tunnelmaa ja tietenkin hyvä valaistus helpottaa myös keittiössä työskentelemistä. Päivien pikkuhiljaa pimetessä valaistukseen kiinnittää taas paljon enemmän huomiota ja kunnollista valaistusta osaa arvostaa.

Sytytin jokin aika sitten myös syksyn ensimmäiset kynttilät palamaan ja ihan kun koti olisi näyttänyt heti paljon kodikkaammalta ja kauniimmalta. Yksi syksyn ja talven hyvistä puolista ja mielialan kohottajista onkin ehdottomasti kynttilät.


Pikkuherra täytti tänään muuten jo yhden kuukauden! Aika on kyllä mennyt taas niin valtavan nopeasti ja poika on kasvanutkin reippaasti. Ristiäisiin ja häihinkin on enää vain reilu kuukausi aikaa. Olemme saaneet tällä viikolla hoidettua lähes kaikki loput tehtävät ja hankinnat pois alta, ja nyt voi hyvillä mielin odotella juhlia.

Mukavaa iltaa kaikille! :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan