Slider

Vuoden 2016 sisustuksen trendivärit

28. tammikuuta 2016


Kamerani on edelleen huollossa joten ajattelin että voisin perehtyä vähän paremmin tämän vuoden sisustuksen trendiväreihin, ja samalla tutkia myös hieman sisustusvalikoimaa.

Sinisestä ja vihreästä on ehdottomasti muodostumassa tämän vuoden hittivärejä ja kumpaakin väriä onkin alkanut näkymään jo paljon lehdissä, verkkokaupoissa ja tietenkin myös blogeissa. Myös Tikkurila on valinnut vuoden väriksi vihreän Vuono-sävyn. Tummat sävyt ovat siis kovasti nostamassa päätään.

 Myös viherkasvit ovat nyt kovassa huudossa ja luontoaiheet, kuten kukat ja lehdet toistuvat tapeteissa ja tekstiileissä. Lisäksi tapeteista löytyy aikaisempaa tummepia sävyjä. Myöskin hempeät pastilliset sävyt nousevat jälleen kevään lähestyessä tummempien sävyjen rinnalle, varsinkin hentoa vaaleanpunaista näkee nyt paljon. Metallin sävyistä messinki ja kulta ovat nyt eniten in.


Pääset tuotteiden sivuille kuvia klikkaamalla.



Sininen



Vihreä



Vaaleanpunainen



Kulta & Messinki




Kaikki kuvat: Ellos

Blogin lukijoille vinkkinä, että syöttämällä kassalla koodin 335403 saat 30% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta. Alennuksen saat normaalihintaisista tuotteista ja se on voimassa 30.06.2016 sakkka. Edun voi käyttää vain kerran. :)


Mitä pidätte tämän vuoden trendiväreistä?

*Postaus sisältää mainoslikkejä.


Mistä: Muumimuki Håll Sverige Rent-Sininen?

15. tammikuuta 2016


Muumifaneille on jälleen kerran luvassa hyviä uutisia, sillä Arabialta ilmestyy jälleen uusi muki. Kyseessä on Håll Sverige Rent 2 muumimuki nimeltään Vår kust, rannikkomme.

Muki on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatelisen säätiön (Håll Sverige Rent) kanssa samoin kuten mukin vaaleanpunainen edeltäjä. Tämänkin mukin kuvituksen lähteenä toimii Tove ja Lars Jansonin 70-luvulla tekemät Pelasta Itämeri-kampanjaa varten tekemät piirrokset. Kampanjan tukemiseksi Arabia lahjoittaa 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista Håll Sverige Rent-säätiölle.
Myös tämä muki on jälleen kerran myynnissä vain rajoitetun ajan ja lähinnä ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta, mikä tekee siitä vieläkin halutumman keräilijöiden keskuudessa.

Muki tulee virallisesti myyntiin helmikuun 


Mukin pääset tilaamaan TÄSTÄ. Mukia on saatavilla myös 2 kpl ja 6 kpl paketeissa, jolloin mukien kappalehinta on jonkin verran edullisempi. Kahden kappaleen setin löytät TÄÄLTÄ ja kuuden kappaleen setin TÄÄLTÄ.

Täällä odotellaan edelleen kameraa huollosta. Viime viikolla olimme kaikki vuoronperään flunssassa ja tällä hetkellä toinen tytöistä on vatsataudissa. Toivottavasti ensi viikko menee ilman sairasteluja.


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)


*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Uusi vuosi käyntiin

9. tammikuuta 2016


Joulu on siivottu pois kotoa ja reilun parin viikon loma takana. Palasimme keskiviikko iltana kotiin ja melkein ensitöikseni siivosin lähes kaikki joulutavarat takaisin kaappeihin. Uusi vuosi on  nimittäin mukava aloittaa puutaalta pöydältä. Mieli tekee jo melkein sisustaa kevättä kotiin. En vaan vielä ole pättänyt tai oikeastaan tiedä, että miten kevät tulee tänä vuonna näkymään kodissamme. Uskon kuitenkin ettei mitään hirveän radikaaaleja muutoksia ole tiedossa, vaan samanlaisilla neutraaleilla ja vaaleilla väreillä jatketaan. Mutta vannomatta tietenkin paras. ;)
Kamerani runko on puhdistettavana/huollossa, sillä huomasin reissussa ollessamme että jokaisessa kuvassa näkyy pitkä musta viiva. Rungon sisälle on siis todennäköisesti eksynyt jokin karva tai hius, jota en vaan onnistunut kotona bongaamaan vaikka kuinka yritin tiirailla. Joululomareissumme kuvasaalis jäi siis varsin laihaksi, kun iPhonen akkukaan ei ihan kestänyt reilun parinkymmenen asteen pakkasia. Uusia kuvia pääsen siis nappammaan vasta kun saan kameran takaisin huollosta. Arvioivat huollosta kestoksi 2-3 viikkoa, mutta toivottavasti kamera tulee takaisin nopeammin.

Innolla jään odottamaan, että mitä tämä vuosi tuo mukanaan. Tämän vuoden haavelistan ehdoton ykkönen taitaa olla asunnon vaihto isompaan ja mielellään tietenkin johonkin remontoitavaan omakotitaloon. Oikein sormet syyhyävät että pääsisin taas uuden työmaan pariin, nykyisessä asunnossa kun kaikki pinnat on jo valitettavasti uusittu ja ne ovat edelleen kovin siistissä kunnossa. Miksei sitä ihminen vaan osaa nauttia siitä, että koti on vihdoin "valmis" ja mitään sen suurempia töitä ei löydy tehtävälistalta? :D

Tottakai vuoden 2016 haavelistalta löytyy myös muutama uusi sisustushaave.


Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! :)


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan