Slider

Uusi päiväpeitto ja kirppislöytö

25. heinäkuuta 2014

Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa. Varattiin tälle viikolle kirppispaikka ja viikonloppu ja alkuviikko onkin mennyt tehokkaasti kappeja siivotessa. Pistin kaikki "ehkä joskus" -tavarat ja -vaatteet surutta kiertoon, koska se "ehkä joskus" ei ollut tähänkään päivään mennessä koittanut...

Viime perjantaina kävi suloinen pieni prinsessa kuvattavana ja kuvien läpikäymisessä on mennyt myös oma aikansa.


Uusi päiväpeitto löytyi Kodin Ykkösestä ja merkiltään se on Anno. Väri on hieman lilaan menevä harmaa. Olen huomannut, että väri vaihtelee aika paljonkin valaistuksen mukaan.

Alkuviikon kirppisreissulta tarttui mukaan tuo "yöpöydän" päällä näkyvä suuri lasinen Riviera Maisonin maljakko. Sisälle laiton Ikean krominvärisen kynttilänjalan ja valkoisen kynttilän. Mutta maljakkoon sopisi oikeastaan täydellisesti iso kimppu Pioneja. :)


Haluan vielä toivottaa kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan blogiani! Facebookissakin meni 200 seuraajan raja rikki! Upea juttu ja sai kyllä tosi hyvälle mielelle. Kiitos teille kaikille ihanille blogini seuraamisesta! :)


Oikein kesäistä, rentoa ja mukavaa viikonloppua kaikille! 


P.S. Törmäsin muuten kivaan sisustus/remppa-blogiin ja wau mikä koti!


Tähtitaivas diy

17. heinäkuuta 2014

Virittelin tyttöjen huoneen seinälle valosarjan seinälle kiermultelemaan. Käytin tässä testiversiossa ihan vain maalarinteippiä. Pyykkipojat nappasin pyykkinarulta ja latoin kortteja ja leluja valosarjaan roikkumaan. 

 Seinälle on oikeastaan suunnitelmissa jonkin näköinen seinähylly tai useampi. Tarkoitus olisi laittaa niihin tyttöjen pieniä leluja esille. Tämä valosarjaseinäkin näyttää toisaalta oikein kivalta, joten hyllyillä ei olekkaan enää niin kiire. ;)

Iltaisin seinä näyttää vähän tähtitaivaalta ja sitä onkin kiva katsella ennen nukahtamista.


Oikein mukavaa iltaa! :)


Mansikka-kermajäätelön värinen seinä

14. heinäkuuta 2014


Sudin tyttöjen huoneen seinään Kalklitir Seashell-sävyn.

Pidän kovasti kalkkimaaleista ja ne ovatkin tunnettuja kauniista elävästä pinnastaan. Elävän pinnan saamiseksi jouduin tällä kertaa todella tekemään töitä, sillä väri oli niin vaalea. Maalin saa sutia seinään niin epämääräisesti, kun vain ikinä osaa. Se on muuten yllättävän vaikeaa, kun on tottunut siihen että tavallinen seinämaali pitää telata hyvin järjestelmällisesti seinään, jotta lopputulos on siisti. 

Sudin kaksi ensimmäistä kerrosta ihan liian tarkasti ja joduinkin maalaamaan seinän vielä pariin kertaan uudelleen. Viimeiset kerrokset maalasin todellisella "miten sattuu-tekniikalla" ja johan rupesi näyttämään paremmalta! Maalin väristä tuli muuten heti mieleen mansikkakermajäätelö! :)

Kalkkimaali on kyllä ihan lemppariani. Se ei ihmeemmin haise maalatessa (hieman märältä maalta) ja maalijauhe sekoitetaan ihan vain veteen. Maalia voi siis turvallisin mielin käyttää lastenhuoneen maalaamisessa.

Tuo kyseinen seinä on tosi korkea ja nyt mietinkin, mitä seinälle voisi oikein laittaa. Huonekalut hakevat vielä vähän paikkaa, mutta taisin lopulta keksiä miten saan molempien tyttöjen sängyt järkevästi mahtumaan huoneeseen. Huoneessa on yksi korkea ehjä seinä ja loput ovat viistokattoisia.

Neidin ensireaktio seinän nähdessään oli: "Minä rakastan uutta prinsessahuonettani!"


Oikein aurinkoista uutta viikkoa kaikille! :)


Matto ja matot

11. heinäkuuta 2014


Piipahdimme eilen Kodin ykkösessä. Tarkoituksena oli katsella mm. mattoa olohuoneeseen, mutta mikään ei tuntunut oikein sopivalta. Mattojen valkoiset kohdat kun olivat aina liian lämpöisen sävysiä. Meidän lattia on aika lailla puhtaan valkoinen, joten matot olisivat näyttäneet sen rinnalla turhan keltaisilta. 

Huomasin kuitenkin juuri ennen matto-osastolta poistumista harmaa valkoraidallisia vinyylimattoja. Värit olivat oikein mieluisat, mutta kyseistä mattoa löytyi ainoastaan 70cm leveänä ja kolmessa eri pituudessa. Harmi juttu! Ehdotin hetken pohdinnan jälkeen miehelle, että napataan kolme mattoa mukaan ja jos ne näyttävät ihan hassuilta vierekkäin, löytyisi niille helposti paikat eteisestä, työhuoneesta ja alakerran käytävältä. 

Pääsimme varsin nopeasti yhteisymmärrykseen ja kolme 250cm pitkää mattoa lähti mukaan.


Kotona asettelimme matot vierekkäin ja ne näyttivätkin oikein kivoilta! Mikä parasta mattojen puhtaanapito on varsin helppoa, kun ei tarvitse yhtä isoa ja painavaa mattoa lähteä pesemään tai tuulettamaan. Nyt voi pestä ainoastaan sen maton, joka sattuu olemaan likainen. 

Matot ovat myös "muovia", mikä helpottaa puhtaanapitoa entisestään. Kahden lapsen ja kahden koiran kanssa mikään ei pysy kovin pitkään puhtaana, joten olen oppinut todella arvostamaan kaikkea helppohoitoista ja nopeasti siivottavissa olevaa.

Tällaista tällä kertaa.


Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille! :)


Minä täällä jatkan tyttöjen huoneen pyörittelyä. Yksi seinistä on saanut uuden värin ja siitä se ketjureaktio lähti taas vyöryämään... ;)


Paluu arkeen

8. heinäkuuta 2014


Takana reilu viikko lomailua perheen kesken. Saunomista, rentoutumista, hyvää ruokaa, kauniita auringonlaskuja ja yhteistä aikaa tärkeiden ihmisten kesken. 

Nyt on ajatukset nollattu ja mieli virkeä. Tästä on hyvä jatkaa arkea.

Kalkkimaali pussi odottaa ja nukkekotiin pitäisi vielä pari maalilerrosta sutia.


Kuulemisiin! :)


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan