Slider

Pieni asetelma

27. helmikuuta 2014


H&M:n paketista paljastui myöskin kuvissa näkyvät kromin väriset tuikkukipot ja valkoinen lasinen pieni maljakko.

Tuo Tine K:n valkoinen tarjotin on ammottanut tyhjyyttään tuossa olohuoneen pöydällä, mutta nyt on sekin asia korjattu! :)


Pidän kovasti siitä, miten tuikkukippojen pienistä rei'istä siivilöityy kauniisti valoa ja herkkä pitsikuvio heijastuu pöydälle. 

Sisäpuoli näyttää kuparin väriseltä kynttilän valon heijastuessa siihen. Kuparihan on värinä nyt kovasti in, joten muodin harjalla ollaan ;)


Oikein ihanaa torstaita teille kaikille! :)


Pellavatyynynpäälliset

25. helmikuuta 2014



Olen kovasti ihastunut pellavaan ja halusin tuoda sitä myös alakertaan. Yläkerrastahan meiltä löytyy pellavaa meidän vanhempien makkarista. 

Tilasin H&M:ltä pellavatyynynpäälliset sohvalle. Meillä koristetyynynpäälliset saa pistää pesuun tosi tiheästi, sillä koirat tykkäävät nukkua niiden päällä ja lapsiakin talosta löytyy. Ihan mukava siis, että kaapista löytyy useampi päällinen.

Pellava on mukava ja helppo materiaali ja kestää hyvin pesemistä. Pellavalla saa myös luotua äärettömän helpolla kodikasta ja rentoa tunnelmaa kotiin.

Tykkään siis kovasti! :)


Löytyykö teidän kodeista paljon pellavaa?


Kubus arvonnan voittaja


Mies sai toimia arvonnan virallisena valvojana ja arpojana.
Voitto osui seuraavalle kommentille:



"Onnea upealle blogille!:) Olen seurannut tätä siitä asti, kun Tirlittanin Katja kerran omassaan vinkkasi.:)
Luulin jo kirjautuneeni aikaisemmin, mutta nyt se on ainakin tehty, joten kahdella arvalla mukana! Värivalintani on valkoinen."


Onnea Taina!

Otatko minuun yhteyttä, niin saadaan valkoinen Kubus kynttilänjalka matkaan! :)

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja suuri kiitos Finnish Design Shopille yhteistyöstä! :)


Mukavaa tiistaita kaikille! :)


Arvontamuistustus: Kubus 4 kynttilänjalka

22. helmikuuta 2014

Hei kaikille,

Ihana huomata, että teistä niin moni on osallistunut Kubus By Lassen - Kynttilänjalan arvontaan ja blogiin on löytänyt paljon uusia lukijoitakin. Tervetuloa lukemaan blogiani ja toivottavasti viihdytte seurassani! :)

Arvonta-aikaa on vielä tämä ja huominen päivä, joten kipin kapin osallistumaan. Arvontaan pääset osallistumaan tästä.



Olemme olleet koko viikon koiravahteina ja tänään olisi tarkoitus palailla kotiin. Auton takaluukussa odottaa H&M:n paketti ja ruokahuoneessa on jotain sellaista, mistä olemmmekin ehtineetkin tässä jo melkein 2 vuotta haaveilla. Näistä molemmista siis ainakin tulossa juttua lähiaikoina.

Oikein hyvää viikonlopun jatkoa! :)

Arvonta: Kubus By Lassen

17. helmikuuta 2014

Blogini täyttää tässä kuussa kaksi vuotta ja halusin kiittää teitä lukijoitani jollain lailla kuluneesta kahdesta vuodesta.

Olen hyvin innoissani sillä yksi suosikkiverkkokaupoistani, Finnish Design Shop lähti mukaan sponsoroimaan arvontaa. Sain arvottavaksi Tanskalaisen Mogens Lassenin suunnitteleman Kubus 4 kynttilänjalan.

Kubus on saanut muotonsa vuonna 1962.
Se on ajaton klassikko ja sopii varmasti moneen makuun ja kotiin.


Palkinto on arvoltaan 120,00 €.


Voittaja saa valita haluaako By Lassenin Kubuksen valkoisena vai mustana. Lisäkuvia ja lisätietoa Kubuksesta löydät Finnish Design Shopin sivuilta.


Arvonnan säännöt:

 Kerrothan kommenttikentässä kumman värisen kynttilänjalan haluat.
Koska tämä arvonta on kiitos lukijoilleni, saavat kaikki blogini lukijaksi kirjautuneet kaksi arpaa.
Mainitsethan siis myös, oletko yhdellä vaiko kahdella arvalla mukana.
Anonyymit muistakaahan selkeä nimimerkki ja sähköpostiosoite!

Sähköpostiosoitteen jättäminen helpottaa yhteydenottoa voittajaan.

Arvonta alkaa tänään maanantaina 17.02. & päättyy sunnuntaina 23.02.

Onnea kaikille arvontaan! :)

 Arvonta järjestetty yhteistyössä Finnish Design Shopin kanssa.



Ketjureaktio

13. helmikuuta 2014

Olen kaipaillut tuohon rappusten alla olevan lipaston päälle valaisinta jo pitkään. Yksi iso ongelma on ollut se, ettei rappusten alla ole pistorasiaa. Löysin tänään kaapin kätköistä niin pitkän jatkojohdon, että sain vedettyä johdon yläkerran aulatilan pistorasiaan. Alakerrassa lähin pistorasia olisi olohuoneessa, jolloin johto kulkisi osaksi alakerran läpi. Ei kamalan kivan näköinen ja käytännöllinen ratkaisu siis. Nyt johto kulkee rappujen välistä ja seinän vierustaa niin, että sitä tuskin edes huomaa :) 

Toinen ongelma on ollut se puuttuva valaisin. Nappasin käytävän tasolta tuon Pentikin valaisimen ja kokeilin sitä tuohon rappusten alle ja se näytti niin kivalta, että siihen jäi! :)


Koska tuossa lipaston päälle olleet esineet eivät enää sopineet lampun kanssa yhteen, piti nekin vaihtaa.. Siinä olikin sitten taas ihan oma työnsä kaivella kaappeja läpi ja muistella mistä mitäkin on :) Minä en ole mikään mestari noiden pöytäasetelmien luomisessa, joten kyllä sitä sai taas pyöritellä ja vielä vähän pyöritellä, kunnes lopputulos miellytti silmää.


Koska mies ei ole vieläkään tuonnut minulle niitä kukkia ( toivottavati luet tämän & parannat tapasi ;D ). Jouduin tyytymään tuohon purkissa näkyvään risuun...

P.S. Ensi maanantaina blogissa käynnistyy 2 v. synttäriarvonta, joten pysykäähän kuulolla ja klikkailkaahan itsenne lukijoiksi, ettei arvonta vain mene ohitse ;)


Oikein mukavaa torstai iltaa! :)



Paikka yövieraalle

10. helmikuuta 2014

Muistatte varmaankin sen kunnostamani pöydän, joka löysi paikan sohvan vierestä. Sen tilalla oli aiemmin Kartellin Componibili, tuttavallisemmin "pömpeli". 

 Pömpelille piti siis etsiä uusi paikka.

Meillä on yläkerran aulatilassa sänky yövieraita varten. Kaipailin uutta yöpöytää sängyn viereen ja Componibili sopii siihen tarkoituksen varsin mainiosti. 

Yöpöytänä toimi aikaisemmin Ikean musta pyöreä puutarhapöytä, mistä en oikein pitänyt. Componibili on mukavan monikäyttöinen kaluste ja sen sisälle saa säilöttyä yllättävän paljon tavaraa.

Nurkkauksen ilme muuttui kertaheitolla raikkaammaksi. Vaihdoin tähtityynynpäällisetkin hieman rouheampiin.

Kartellin Componibiliä myyvät mm. * ja *.


Oikein mukavaa uutta viikkoa! :)

*Sisältää mainoslinkin.



Meidän "Ämmä"

7. helmikuuta 2014


Olkkarissa asustellut "iso ämmä" löysi uuden paikan työhuoneen Bestå-kaapin päältä. 

Katselin sitä olohuoneessa jo pidemmän aikaa sillä silmällä, että uusi paikka sille olisi keksittävä. Se nimittäin jätti mustia jälkiä olkkarin lattiaan ja vaikuttaa siltä, ettei niitä saa oikein millään irti. Tuossa Bestån päällä on onneksi lasilevy, joka suojaa kaappia jäljiltä. Tällä vanhalla valokirjaimella on myös sen verran reippaasti kokoa, että sen nostaminen siivoamisen yhteydessä oli aika hankalaa.

"Ämmän" olen ostanut muutamalla kympillä Huuto.netistä joitain vuosia sitten.


Vähän jäin kaipaamaan tuohon Bestån päälle vielä jotain pientä sisustustavaraa, mutta en vielä oikein ole keksinyt mitä siihen laittaisin. Tuo työhuoneen värimaailma on hyvin vaalea, kuten kuvista näkyy. Jokin pieni väripiriste lähestyvän kevään kunniaksi voisi olla ihan kiva. 

Miten olisi vaikka jokin viherkasvi?

Oikein kivaa viikonloppua! :)


Kotimme Avotakassa

6. helmikuuta 2014

Eilen ilmestyi se kauan odotettu lehti, nimittäin helmikuun Avotakka. Siellä se oli, oma rakas kotimme. Hassultahan se tuntui nähdä tutut huoneet lehden sivuilla, mutta silti oikein kivalta. Tosi kiitolllinen olen tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta ja kiva muisto jää meille vanhemmille ja lapsille :)

Camilla kävi meillä kuvaamassa lehtijutun viime keväänä. Oli mukava seurata, miten taidokkaasti hän hoiti jutun tekemisen. Näki, että häneltä löytyy paljon kokemusta ja taitoa :) Kiitos vielä kivasta päivästä! :)

Paljon on muuttunut viime huhtikuun jälkeen ja onkin kiva miettiä miltä meillä silloin näytti ja mitä omassa elämässä on tapahtunut viimeisen vuoden aikana. 

Kuvausten aikaan olin juuri alkanut odottaa toista lasta ja muistan, että kärsin niihin aikoihin vielä runsaasta pahoinvoinnista. Taisin käydä oksentamassa kuutisen kertaa ennen kuvauksia ja sama meno jatkui kuvausten jälkeen.... Jotenkin ihmeen kaupalla sain pidettyä kaiken sisällä kuvausten ajan. 

Meidän vanhempi neiti oli kuvausten aikaan n. 1 v & 5 kk vanha. Aivan ihanan kuvan oli Camilla ottanut meidän neidistäkin! :)

 Mies sai myös loppukesästä houkuttelevan työtarjouksen ja päätti tarttua siihen. Uudessa työpaikassaan hän on ollut nyt reilu neljä kk ja on viihtynyt myös siellä hyvin :)

Suurimmat muutokset sisustusrintamalla kuvausten jälkeen ovat tapahtuneet ruokahuoneessa, työhuoneessa ja meidän makkarissamme. Ruokahuoneen järjestys on mennyt kokonaan uusiksi, työhuoneessa on vaihtunut huonekalut ja makkarissamme on uusi sänky ja seinä on saanut uuden värin.

Oma sisustusmaku ja kodin ulkoasu kehittyy ja muuttuu jatkuvasti. Blogia pitämällä on mukava seurata tätä jatkuvaa muutosta. Blogin kautta minulle myös tarjoutui tämä kiva mahdollisuus esitellä oma kotimme Avotakan sivuilla. 

Toivon että kotijutustamme oli iloa muillekkin, ja että sieltä löytyy ideoita myös lukijoiden koteihin.

Lisäkuvia meiltä löydät Camillan blogista.

Oikein aurinkoista torstaita!


Lontoon tuliainen

3. helmikuuta 2014


Äitini oli viime viikolla käymässä Lontoossa ja toi tuliaiseksi tuon hyllyllä näkyvän tekstitaulun. Olenkin jo jonkun aikaa etsinyt hyllyille jotakin uutta. Muutamia verkkokauppojen sivujakin on tullut selattua, mutta vastaan ei ole vielä tullut sitä oikeaa esinettä. Hyllyt ovat kovin kapeat, mikä tietenkin asettaa omat haasteensa sopivien esineiden löytämiseksi.

   Tällä kertaa uusi taulu tuli siis kuin tilauksesta! :) 

Vitsit miten tykkäänkään näistä seinähyllyistä! Miten helpolla ja nopeasti huoneen ilmettä saakin muutettua.

Saa kurkistaa-blogi täyttää muuten tässä kuussa jo kaksi vuotta! Hurjan nopeasti on aika kulunut ja teitä kirjautuneita lukijoitakin on kohta jo 400! Kuukausittain blogissa vierailee n. 24 500 kävijää ja määrä on ollut jatkuvasti kasvamaan päin! Taitaa olla kohta siis arvonnan paikka. Katsotaan mitä keksitään ;) 

(Laittakaahan ihmeessä s-postia, jos sinä/yrityksesi haluatte lähteä mukaan sponsoroimaan arvontapalkintoja.)

Kiitos teille kaikille ihanille blogini seuraamisesta ja kaikista hurjan mukavista kommenteista. Olette aivan mahtavia ja saatte minut aina niin iloiseksi! :)


Oikein ihanaa uutta viikkoa! :)


P.S. Odotan sormet syyhyen ja jännityksellä helmikuun Avotakkaa, sieltä nimittäin löytyy taitavan Camillan tekemä juttu kodistamme!


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan