Slider

Kirppislöytöjä ja uudet nappulat

12. elokuuta 2013

Löysin kirpparilta viikonloppuna pari peiliä. Tarkoituksenani oli rakentaa peilikollaasi ruokahuoneen seinälle, mutta koska peilejä on toistaiseksi vaan nämä kaksi, saivat ne väliaikaisesti paikan ruokahuoneen lipaston päältä. Nostin mandariinipuun pitkästä aikaa parvekkeelta takaisin sisälle. Se on viihtynyt hyvin kesän ulkona ja kokoa ja uusia lehtiä on tullut mukavasti lisää :)
 
Ruokahuoneen ilme muuttui hyvinkin edullisesti ja pienellä vaivalla.
 

Mandariinipuun ostimme keväällä Plantagenista. Peilit, kynttilänjalka ja Hartwallin kori ovat kirppislöytöjä. Ruskea lasipullo ja öljylyhty ovat Granit:ista. Vihreä vanha apteekkipullo, on mieheni mummolasta. Vanha ikkuna on löytö kierrätyskeskuksesta. Kuvat siihen olen leikellyt Woods-tapetista, jota jäi yli keittiön välitilan tapetoinnista.

 
Iiittalan Outletista tarttui eilen mukaan kaksi valkoista Iittalan Nappula-kynttilänjalkaa. Ne pääsivät lasisten Festivo-jalkojen kaveriksi ruokapöydän päälle. Yksinkertainen muoto ja valkoinen väri kiehtovat. Myös kullanväriset Nappula-jalat voisivat olla kiva lisä, noiden valkoisten kaveriksi, jouluksi sitten ainakin ;)
 
Oikein ihanaa uutta viikkoa ja paljon opiskeluintoa kaikille koulussa aloittaneille ja opiskeluaan jatkaville!

8 kommenttia:

  1. Heippa! aivan upea koti teillä :)

    Meinattiin miehen kanssa myös ostaa noita DSR tuoleja vepsäläiseltä, mutta päädyttiin sitten samaisesta kaupasta löytyviin melkein samanlaisiin valkoisiin tuoleihin :)
    Ollaan juuri muutettu kaksioon ja etsitään juuri tuon tyylistä ruokapöytää kun teillä. Isäntäkö on siellä nikkaroinut vai osaatko kertoa mistä tuollainen löytyy? Pentikillä ainakin oli melkein täydellinen, muttei ihan. :)

    Kiitos sisustusinspiraatioista! mukavaa tulevaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Kiitos paljon Saara!:)

      Juu, pöytä on itse nikkaroitu. Emäntä suunitteli ja hoiti hiomisen. Isäntä nikkaroi ja emäntä antoi hyviä neuvoja vieressä ;) Metsästettiin myös pöytää pitkään, mutta sitten isännän isovanhempien naveetan vintiltä löytyi, kuin tilauksesta täydellistä lankkua :)

      Ei kestä! Mukavaa vain, jos voi olla avuksi! :)
      Kiitos sitä samaa myös sinne! :)

      Poista
  2. Komea mandariinipuu!
    Kodissanne on kaunis ja levollinen tunnelma.
    Nuo Festival kynttilänjalat ovat ihania...itsellänikin on niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina!:)

      Festivothan nuo tosiaan ovat, eikä Ultima thulet, jotenkin sekoitin, kun löytyy myös tuota Ultima thule-sarjaa kotoa :) Ovat tosiaan ihania ja haaveilen, että jonain päivänä, meillä olisi niitä useampi. Saisi ihanan kynttilämeren pöydälle :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos:)
      Ovat kyllä, nyt oli pakko saada omaankin kotiin pari :)
      Ovat muuten tismalleen saman valkoiset, kun nuo Eamesin tuolit, joten hyvin passaavat ruokapöydälle :)

      Poista
  4. Mahtavia löytöjä ja nuo Nappulat haluaisin myös kultaisena meille! Blogisi kuvat ovat aina äärettömän kauniita!

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan