Slider

Idea asuntomessuilta

26. heinäkuuta 2012

Tämä idea on poimittu asuntomessuilta. Kiva tekstitarra on art4you.fi sivustolta ja samaisen hyppyruudukko tarran löydät täältä. 

Näppärä toteuttaa idean itse esimerkiksi mustan teipin ja tarratuostuspaperin avulla, jota voi ostaa esimerkiksi täältä.



DIY: Pöytäidea asuntomessuilta

25. heinäkuuta 2012

Käytiin tänään asuntomessuilla Tampereella. Ilma oli onneksi ihan hyvä, ei liian kylmä, eikä kuumakaan. Jokunen pieni sadekuuro tuli ja säästyttiin kastumiselta:)

Käytiin kaikki 39 taloa läpi ja kyllä sen jaloissa tunteekin. Saa nähdä miltä huomenna jalat sanoo. Meillä kului mukavasti koko aukioloaika, eli kello 10-18. Vähän vaille kello kuusi oli kaikki asunnot kierretty.

Ihan kivat messut oli, todella monipuoliset:)

Tässä yksi poimita messuilta tälle päivälle. Hauska pöytäidea.
Vanha ovi, jonka päällä on lasilevy. Pöydänjalkoina kiviharkot.




2 As. Oy Tampereen Vuoreksen Matti


Kuvakulmat ja kuvat ei ole mitään ihan parhaita, kun kuvia piti napata nopeasti, siitä mistä sattui saamaa aiheuttamatta isompaa ruuhkaa.



Ihana oli taas huomata, että joukkoon on löytänyt jokunen uusi lukija.

Tervetuloa vaan kaikille!:)



DIY: tarratulostuspaperi

20. heinäkuuta 2012



Kuka arvaa mitä on luvassa?

Wc-juttuja? No ei ihan...

Mies oli käynnyt eilen Clas Ohlsonilla ja oli ostanut tulostimeen tarrapaperia. Piti sitten keksiä jokin kokeiluprojekti ja kun olen tässä jonkun aikaa miettinyt, että olisi hauska saada jotkin tarrat makkarin vaatesäilytystilan liukuoviin, niin siitä se ajatus sitten lähti. Suunnitelmissa on siis ollut sellaiset tarrat, joilla erottaa kummalla puolella on minun vaatteeni ja kummalla miehen.

Mietin aluksi ihan vain tekstitarroja kuten Miss ja Mrs tai Neiti ja Herra, mutta ne tuntuivat niin tavanomaisilta, niin halusin kokeilla vähän jotain erikoisempaa.

Päädyin mies- ja naishahmoihin, jotka olisivat tyyliltään yksinkertaisia. Tieni vei "Wc-hahmoihin", joita piti sitten vähän tuunailla... Mies halusi omalle ukolleen hatun ja minä päätin tyytyä laukkuun ja niimpä mies sitten vähän photoshoppasi hahmoja:D

Tällaiset niistä sitten tuli:







Vähän erilaista ja oman näköistä. Eipä ole kellään tullut ainakakaan samanlaisia vastaan:) 
Kivaa yhdessä tekemistä oli suunnitella ja askarrella näitä yhdessä.

 Jäin haaveilemaan vielä mustista korkkareista, tuon minun ukkelini viereen. Voipi olla, että sellaiset sille vielä väsään;)

Uutta makuuhuoneeseen

15. heinäkuuta 2012


Iso kiitos teille ilahduttavista kommenteista ja on mukava huomata, että joukkoon on liittynyt jokunen uusi lukija:) Tervetuloa vaan kaikille!

Kävimme perjantaina pikkuneidin kanssa vähän Ikeassa kiertelemässä sillä aikaa, kun mies haki työpaikaltaan työkoneensa. Ei mitään isompaa tarttunut mukaan. makkariin ostin uudet valaisimet yöpöydille ja vähän kynttilöitä ja kynttilänjalkoja.

 Ihastuin Ikeassa yhteen lamppuun kovasti ja pihi kun olen, niin piti käydä Huuto.netissä kurkkimassa, jospa siellä sattuisi olemaan sitä lamppua. Suureksi yllätykseksi, löysin saman lampun sieltä. Huusin sen itselleni 15 eurolla, kun se maksoi uutena Ikeassa 59 euroa!:)

Samalla myyjällä oli myös huudettavana saman sarjan lattiavalaisin, joka uutena maksaa Ikeassa 99 euroa, joten päätin huutaa sitäkin ja saipas sitten senkin 32 eurolla! Joten halvemmaksi tuli ostaa molemmat huuto.netistä, kun pelkkä pöytälamppu Ikeasta;) Oli kyllä tuuri kohdallaan! Käytiin eilen mökkireissun yhteydessä noukkimassa lamput kyytiin.




Tässä on se Huuto.netistä huutamani jalkalamppu.

Ja tämä tässä on Ikean Kulla pöytälamppu, josta siis maksoin 15 euroa Huuto.netissä.


Oikessa reunassa olevat kynttilänjalat ovat Ikean reissulta.




Makuhuoneen hylly on vanha ajopuu, jonka otin mukaan tämän kesän ensimmäiseltä saarireissulta. Se on kaunis hylly, mutta samalla myös kiva muisto tämän kesän ensimmäisestä saaripäivästä. Hyllyn päällä istuu pieni valkoinen suojelusenkeli. Tämä hylly ei maksanut kun kiinnitysruuvvien verran.


Makuuhuoneen oikeanpuoleinen matala päätyseinä on maalattu liitutaulu- ja magneettimaaleilla.


Ostin molemille yöpöydille Ikeasta tällaiset nikkelöidyt FORSÅ valaisimet. Hintaa näillä oli 19,95 kpl.



 Tämä tuoli on myös huuto.net löytö. Tuoli on Etolan Victoria. uuden hinta on 89 euroa, itse maksoin tästä 37euroa.




Pieni Ruusu 15:vkoa, nukahti emännän räpsiessä valokuvia.
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan