Slider

Talokierros

26. kesäkuuta 2012


Tänään on luvassa testikuvia pitkin huushollia Canonin EF 50mm f/1.4 USM:llä. Löysin objektiivin niin edullisesti netistä, niin pakko sellainen oli hankkia pitkän haaveilun jälkeen:)

Olen kyllä tosi tyytyväinen objektiiviin. Saan paljon valoisampia kuvia, kun aikaisemmin, vaikka ulkona olisikin hämärämpää. Tämä meidän asunto ei ole mikään hirveän valoisa, niin hyviä valoisia ja raikkaita kuvia on vähän haastava ottaa.

Jos joku ihmettelee, niin siirsin toisen blogini tänne samaan osoitteeseen, näin voin keskittyä täysillä yhden blogin pitämiseen. Ajattelin jatkaa tuota päivän kuva sarjaa vielä tämän kuun ja katsotaan sitten jatkuuko se vielä ensi kuussa. Mielipiteitä?

 Kuvat on siinä järjestyksessä, missä huoneet ovat sisälle tultaessa.

Kuvia alakerrasta:

Eteinen:




Työhuone:


Wc, suihku + sauna:
 



Ruokahuone:


Olohuone:



Aaamupala nurkkaus ja keittiö:

Kuvia yläkerrasta:


Pikkuneidin huone:




Vanhempien huone:



Vieras sänky:




Tältä meillä siis tällä hetkellä näyttää.

Muutama viikonlopun pikkuostos/löytö

19. kesäkuuta 2012

Kirppikseltä löytyi kynttilöille kivat lasiset jalalliset maljat.



Vanha romulamppu. Tämän varalle olisi suunnitelma. Mies oli kovasti toista mieltä, tämän ostamisesta:D



 Äidille rantakassi Lindexiltä...



...ja pikkuneidille söpö kesäasu.





DIY: Kenkien säilytys

Minulla on kenkien varalle suuret suunnitelmat. Oli pakko keksiä jokin tilapaisratkaisu, siihen asti kunnes suunnitelma toteutuu, sillä kenkiä on aivan liikaa... Kaikki kenkämme olivat aikaisemmin työhuoneessa olleessa suuressa vaatekaapissa, joka sai jonkin aikaa sitten uuden kodin. Kaikki talvikengät vein ulkovarastoon ja kesäkengille piti vielä keksiä jokin paikka.

Kävimme K-raudassa ja näin huonekalupyöriä. Päätin laittaa vanhaan puulaatikkoon sellaiset alle ja kengät sitten siihen.

Kenkälaatikko mahtuu hyvn eteisen penkin alle ja sen saa helposti sieltä pois kun tarvitsee kenkiä tai pois tieltä siivouksen ajaksi.

Kun tälle ei ole enää käyttöä, niin siitä tulee vaikkapa lehti- tai  lelulaatikko.



Ei ehkä mikään maailman kaunein ratkaisu, mutta saa kelvata siihen asti kunnes varsinainen suunnitelma on jonain kauniina päivänä toteutettu:)


Käykääpäs muuten äänestämässä Pieni lintu blogissa, omaa suosikkianne kesä aiheisessa valokuvauskilpailussa. 

Paljon kauniita kesäisiä kuvia!

Myös minä osallistuin kilpailuun:)

Äänestämään pääset kuvaa klikkaamalla. 




Löytö: Kivat sinkkiämpärit

13. kesäkuuta 2012

Löysin kivat sinkkiämpärit Robbarista. Siellä oli kahta eri kokoa, ostin itse kaksi pienempää. Hintaa oli muistaakseni 12,95 kpl. Ajattelin istuttaa toiseen jonkun kukan ja toisen laittaa työpöydän alle roskikseksi. Minusta olivat tosi kivat ja tykkään erityisesti köysikahvoista ja numeroinnista.

Pikkuneidin mielestä oli hauska istua ämpärissä, joten hän saa nyt toimia mallina kuvassa, niin se ei näytä niin tylsältä!;)


Tässä vielä paperiroskiksena.


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan