Slider

Vanhempien makuuhuone

29. toukokuuta 2012

Muutama kuva meidän makkarista. Vielä on sisustaminen kesken, niin kuin vähän ympäri taloa:)
 Hakusessa on vielä ainakin lipasto/senkki ja kaikkea pientä ihanaa. Uudet koristetyynynpäällisetkin olisi ihan kivat;)

 Mattoja meillä ei tällä hetkellä ole koiranpentujen takia ja ne odottavat muutenkin pesua varastossa. Jotenkin tulee paljon kesäisempi tunnelma ilman mattoja.









Pikkku neidin huone part 2

20. toukokuuta 2012



Lupailin lisäkuvia pikkuneidin huoneesta ja tässäpä niitä nyt sitten olisi. Neiti on nyt 6,5kk vanha, joten hirveästi leluja (lue: roinaa) ei vielä ole ehtinyt kertyä:) Kun se aika sitten koittaa, niin onkin vuorossa jonkun fiksun lelujen säilytys ratkaisun miettiminen.

 Aikaisemman jutun neidin huoneesta löydät täältä.













Pikkuneidin huone part 1

17. toukokuuta 2012


Tuolla on niin harmaata ja sateista ulkona, ettei valo oikein riitä valokuvaamiseen. Tarkoituksenani oli ottaa kuvia pikku neidin huoneesta, mutta koko huoneen kuvista tuli aivan liian tummia. Kuvat olisivat vaatineet turhan paljon käsittelyä, joten niitä on luvassa jonain auinkoisempana päivänä.

Tänään on siis tiedossa, ainoastaan kuvia neitin huoneen yksityiskohdista. Nämä kuvat saavat toimia, sitten vaikka tunnelman virittäjinä:)

Huoneessa sisusettaessa olen yrittänyt asettua lapsen kenkiin ja miettiä siitä näkökulmasta sisustamista. Huoneessa on enemmän värejä, kun meidän muussa asunnossa ja se on sellainen sekalainen soppa vähän kaikkea:)





Aakkostaulu on kirpparilöytö ja vanha sininen nukenvaunu on nettilöytö.



Vanha lasten penkki on löytö huuto.netistä. Pehmolelut ovat lahjoja työkavereilta. Höyhenkranssi on ostettu Sokoksesta ja siihen olen lisännyt vaaleanpunaista silkkinauhaa. Seinällä roikkuu neidin kastemekko.



 Tähtilamppu on ostettu joulun aikoihin Hemtexistä. Valitsin sellaisen, joka sopisi muinakin vuodenaikoina. Taustalla vaaleanpunainen tähtitapetti.




 Lintuhäkki on Stockmannilta ja sisällä tavallinen koristevalosarja.


 Aakkostaulu on englanniksi ja jospa sitä tutkiessa tarttuisi muutama englannin sana mieleen.



Mietin pitkään miten noinkin matalan huonekorkeuden saisi käytettyä hyödyksi ja idea tupsahti mieleeni eräänä unettomana yönä. Nyt se on sitten maalattu liitutaulumaalilla:)



Äitienpäivälahja on kotiutunut


Sain aivan ihanan äitienpäivälahjan, mieheni leipoman kakun lisäksi. Tästä olenkin jo haaveillut koira ihmisenä pitkään, nimittäin Eero Aarnion Puppystä. Tämä meidän puppy varmaankin muuttaa pikkuneidin huoneeseen, kunhan olen ensin ihaillut sitä hetken olohuoneessa;)



Kiva äitienpäivälahja, kun siitä on iloa niin äidille kun tyttärellekkin. Pitää vaan neidin vielä vähän kasvaa, niin pääsee istuskelemaan puppyn selkään.

Tämä oli pikkuneidin (6,5kk) ensimmäinen äitienpäivä. Oikein odotan, koska rupean saamaan niitä itse piirrettyjä ja askarteltuja kortteja ja aamuista kuiskintaa alakerrasta, ettei äiti vain herää;)

DIY: Rappuset

11. toukokuuta 2012


Alunperin meidän kodin rappuset ovat olleet sitä iki ihanaa lakattua mäntyä. Edelliset asukkaat olivat onneksi maalanneet ne kerran tai pari valkoisella. Maalikerros ei minusta ollut vielä riittävä, koska lopputulos ei ollut tasainen ja maalia ei ollut ihan joka paikassa.

Maalasin rappuset uudestaan valkoiseksi ja innostuin vielä kokeilemaan rappusten numerointia. Törmäsin kuvaan, jossa oli pienet numerot aina rappusen päädyissä. Koska, minä tunnetusti valitsen kaupasta aina sen isoimman lyhdyn ym. niinkun miehenlläni on tapana sanoa... Niin tottakai minun oli saatava kunnonkokoiset numerot:)

Valitsin mieluisan fontin ja tulostimme sopivan kokoiset numerot malliksi.


Asettelin paperin rappuselle oikeaan kohtaa ja vedin mattoveitsellä.. (naurua, tätä ei kerrota miehille) hellästi paperin läpi merkit rapusten pintaan, jotta tietäsin mihin kohtaa suunnilleen numero tulisi. Sitten vain permanenttitussi käteeen ja tulostettu teksti viereen ja eikun piirtelemään. Mistään rappusesta ei siis tietenkään tullut täysin samanlaista, mutta minusta lopputulos oli kivempi niin.




















Maalasin lopuksi tekstin päältä vielä kertaalleen valkoisella ja sitten hioin rappusta hiomapaperilla, jotta jäljestä tuli kuluneen ja vanhan näköinen. Hioin vielä kaiteita ja portteja, jotta lopputulos olisi yhtenäinen.




Mieheni isä teki meille portit ylä- ja alakertaan. Nyt vain odotellaan sitä, että tuo meidän neiti rupeaa kävelemään. Sidoin narulla porttiin roikkumaan vanhan kranssin, minkä löysin kaapista. Koristeeksi sen keskelle laitoin valkoisen kuusenkoristeen.




Wanha ikkuna

10. toukokuuta 2012


Kävimme Uusiokeskuksessa pyörähtämässä, jospa olisi hyvällä tuurilla löydetty jokin kiva huonekaluprojekti. Joku muu oli tainnut ehtiä ennen minua, sillä tarjolla oli kuitenkin vain niitä iki ihania huojuvia lastulevyiritelmiä...


No jotain kuitenkin tarttui matkaan, nimittäin vanha ikkuna. Nyt sellainen sitten koristaa meillä ruokahuoneen seinää.


Sormet oikein syyhyää aina kun katsoo tuota meidän ruokailuryhmää. Arvatkaa tekisikö mieli mennä maalaamaan se valkoisella ja vähän muutenkin ehostaa sitä? Käytön jälkiä ja naarmuja rupeaa olemaan pinnassa jo sen verta paljon, että ainakin olisi ihan järkisyy:)


 Seinä on ollut tähän asti vailla mitään koristeita ja tämä onkin ihan hauska, sillä se ei peitä niin paljon uusittua tapettia.



Laitoimme "jouluvalot" ikkunan taakse ja mieheni sanoi hienosti, että näyttää vähän siltä, kun katselisi ikkunasta ulos tähtitaivaalle:)

Colore nettikauppa

4. toukokuuta 2012


Etsin vetimiä muutamaan projektiini ja löysin tieni suloiseen nettikauppaan. Jos suunnittelee sisustusta pikkuprinsessalle tai vaikkapa synttärilahjaa, niin kannattaa ehdottomasti kurkata Coloren nettikauppaan.

Lapsille löytyy esimerkiksi pelejä, värikyniä, keppihevosia ja soittimia vanhanajan tyyliin.


Ihastuin itse tähän Early Bird tapettiin, jota on saatavana viidessä eri värissä.
Early Bird -tapetti


Puiset söpöt rummut
Puinen rumpu

Syötävän söpöjä tyynyjä
Vihreä bambi niskatyyny

Ja pitäähän prinsessalla tietenkin kunnon valaisin olla;)
Pieni vaaleanpunainen kattokruunu

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan